Vjen RTL International

rtl international

Grupi mediatik RTL do të lansoj kanalin ndërkombëtar RTL International.

Kanali do të nis programin me datë 18 janar dhe tashmë ka siguruar transmetimin në disa vende anekënd globit përmes platformave të ndryshme si Bell në Kanada, Satelio në Afrikë, FlipTV në Australi, Hot dhe Yes në Izrael.

Në muajin mars do të shfaqet edhe aplikacioni për shikimin e programve online.

Kanali do të transmetoj programe si RTL Aktuell, RTL Nachtjournal, Punkt 12, Exclusiv, etj.

Mund të ju interesoj edhe...