Vizion Plus për vitin e ri

happy-201431 Show do të jetë programi qendror festiv i Vizion Plus për këtë fundvit. Ky vjen pas Bypass Festiv, për të vazhduar me filma pas mesnate.

Në natën e parë të vitit 2014 vjen mjuzikëlli Fresk Fare dhe Al Pazar festiv, ndërkohë dy janari është i mbushur me filma artistik.

Skemën e plotë festive të Vizion Plus e gjeni tek TV Programi në Telekomanda.

Mund të ju interesoj edhe...