Vizion Plus

 www.vizionplus.tv

E hënë, 14 mars 2016
6:55 7pa5
9:05 Fati i Evës ®
10:05 Tereza ®
11:15 Dokumentar
13:00 Lajmet e mesditës
13:20 Dashuri dhe ndëshkim ®
14:05 Yu-Gi-Oh
15:00 Edicioni informativ
15:30 Next
17:00 Fati i Evës
17:50 Vizioni i Pasdites
19:00 Edicioni informativ
19:45 Dashuri dhe ndëshkim
21:00 Dritare nga Rudina Xhunga
23:00 Edicioni informativ

E martë, 15 mars 2016
6:55 7pa5
9:05 Fati i Evës ®
10:05 Tereza ®
11:15 Dritare nga Rudina Xhunga
13:00 Lajmet e mesditës
13:20 Dashuri dhe ndëshkim ®
14:05 Yu-Gi-Oh
15:00 Edicioni informativ
15:30 Next
17:00 Fati i Evës
17:50 Vizioni i Pasdites
19:00 Edicioni informativ
19:45 Dashuri dhe ndëshkim
20:45 Apartamenti 2XL
23:00 Studio e Champions League