RTV21

rtv_21_rs

 RTV 21

www.rtv21.tv

E PREMTE -30.12.2016

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15“TREGIMI I VJETËR” – Serial

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 SMART SHOP

10:35/4:35 “SKY DANCERS” – Serial vizatimor

11:00/5:00 FLASH

11:05/5:05 PALETA MUZIKORE

11:30/5:30 “MUZIKË PËR FËMIJË”

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “ÇKA KA ME HONGËR”-emision

12:10/6:10 PALETA MUZIKORE

12:30/6:30 “KARA SEVDA”-Serial

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “KARA SEVDA”-vazhdimi

13:50/7:50 SMART SHOP

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE

14:30/8:30 MUZIKË ZBAVITËSE

15:00/9:00 FLASH

15:05/9:05“TREGIMI I VJETËR” – Serial

16:00/10:00 FLASH

16:05/10:05“BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:45/11:45 “ÇKA KA ME HONGËR”-emision

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:35/13:35 “ANIMAL ANTIC” – dokumentar për fëmijë

20:00/14:00 “KARA SEVDA”-Serial

21:30/15:30 “ARGUMENT PLUS”- Emision informativ dhe debatues, i cili merret me tema të aktualiteteve politike, sociale, ekonomike, ku ftohen mysafirë të profileve të larta.

22:15/16:15 “KAFENEJA JONË”-Serial

23:10/17:10 “21 MINUTA”

23:40/17:40 “FLASHPOINT”-Serial

0:00/18:00 FLASH

0:05/18:05 “FLASHPOINT”-vazhdimi

00:35/18:35 “FILM ARTISTIK”

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 FILM ARTISTIK

 

4:15/22:15“BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:45/23:45 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË  POPULLORE

7:00/1:00 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

 

E SHTUNË – 31.12.2016

7:00/1:00FLASH

7:05/1:05 “PËR DITE TE MBARË” – Programi i mëngjesit

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TE MBARË” – Programi i mëngjesit

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15 PALETA MUZIKORE

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 SMART SHOP

10:20/4:20 “SKY DANCERS” – Serial vizatimor

10:40/4:40 “MBRESË”-Reportazh

11:00/5:00 FLASH

11:05/5:05 “STANDARDI YNË”-emision social

11:30/5:30 “REPORTAZH”

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05“FAMA”

12:15/6:15 MUZIKË

12:35/6:35“SIMBA DHE  MBRETI LUAN” – serial vizatimor

12:55/6:55 SMART SHOP

13:00/7:00 FLASH

13:25/7:25 “KARA SEVDA”-Serial

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 “KARA SEVDA”-vazhdim

14:50/8:50 SMART SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:05/9:05 “KAFENEJA JONË”-Serial

16:00/10:00 FLASH

16:05/10:05 SMART SHOP

16:10/10:10 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:55/11:55 SMART SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:45/13:45 PROMO & REKLAMA

20:00/14:00 PROMO & REKLAMA

20:15/14:15 EMISION PËR FËMIJË

20:45/14:45 URIME , PROMO , REKLAMA

21:00/15:00 PROGRAMI FESTIV GËZUAR 2017

 

03:00/21:00 FILM ARTISTIK “THE DEPARTED”

 

05:31/23:31 FILM ARTISTIK “SIMONE”

 

 

E DIEL – 01.01.2017

7:30/1:30 EMISION MUZIKOR-Ashikët

7:55/1:55 PROMO

08:00/2:00 EMISION MUZIKOR- Arben Bytyqi

8:25/2:25 PROMO

08:30/2:30 EMISION MUZIKOR- Valon Kumnova

09:00/3:00 “GËZUAR ME DASHURI”-emision për fëmijë

10:00/4:00 “SPORTI NË KOSOVË-2016”

10:30/4:30 “KULTURA NË KOSOVË 2016″ -Përmbledhje e ngjarjeve kulturore në vitin2016

11:00/5:00 PROMO & REKLAMA

11:05/5:05 “DIÇKA PO ZIHET”-Emisioni festiv

14:45/8:45 PROMO & REKLAMA

15:00/9:00 FLASH

15:05:9:05 FILM ARTISTIK – LORD OF THE RINGS: The fellowship of the ring” (2h58m)

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:45/13:45 PROMO & REKLAMA

20:00/14:00 “JA NA ERDHI VITI I RI ”-Emision festiv për fëmijë

21:00/15:00 REKLAMA

21:10/15:10 “OP OP LABI PARTY 2017”

1:15/19:15 FILM ARTISTIK- “TRAINING DAY”

03:17/21:17 FILM ARTISTIK- “PROOF OF LIFE”

5:30/23:30 FILM ARTISTIK-“CITY OF ANGELS”

 

E HËNË – 02.01.2017

7:25/1:25 PROMO & REKLAMA

07:30/1:30 EMISION MUZIKOR-Adrian Limanera

7:55/1:55 PROMO & REKLAMA

08:00/2:00 EMISION MUZIKOR-Enkelejda & Hysni Alushi

08:30/2:30 EMISION MUZIKOR-Xhevahiret (Sofra)

8:55/2:55 PROMO

09:00/3:00 “QYTETI I FËMIJËVE“- SHFAQJE MUZIKORE

10:00/4:00 EMISION MUZIKOR-Potpuri

10:30/4:30 KOSOVA 2016

11:00/5:00 FILM ARTISTIK- “A CINDERELLA STORY”

12:35/6:35 PROMO

12:40/6:40 “GËZUAR ME XIXËLLONJAT”

13:00/7:00 FLASH

13:10/7:10 EMISION MUZIKOR-Yllka Kuci

13:30/7:30 EMISION MUZIKOR-Muhamet Sejdiu

14:00/8:00 FILM ARTISTIK -“SCOOBY DOO”

15:26/9:26 PROMO

15:30/9:30 FILM ARTISTIK-“OCEAN’S ELEVEN”

17:26/11:26 PROMO

17:30/11:10 EMISION MUZIKOR-Miranda Hashani

17:55/11:55 PROMO & REKLAMA

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:30/13:30 PROMO & REKLAMA

19:45/13:45 EMISION MUZIKOR – Shyhrete Behluli

20:05/14:05 EMISION MUZIKOR-Hysni Klinaku

20:35/14:35 EMISION MUZIKOR-Shkurte Fejza

20:55/14:55 PROMO & REKLAMA

21:00/15:00 “ODEON SHOW 2017”

23:30/17:30 EMISION MUZIKO-Edi Ermeni

00:00/18:00 “GËZUAR 2017 LABIA”-BLLOK MUZIKOR

01:00/19:00 FILM ARTISTIK-“BLOOD DIAMOND”

03:23/21:23 FILM ARTISTIK- “LORD OF THE RINGS: The return of the King”

 

E MARTË – 03.01.2017

07:30/01:30 EMISION MUZIKOR- Gentian Gojani

7:55/1:55 PROMO

08:00/02:00 EMISION MUZIKOR- Vll. Krasniqi

08:30/02:30 EMISION MUZIKOR- Jeton Cermjani

09:00/03:00 “GËZUAR ME CICËRRIMAT E IBRIT DHE ZËRAT GAZMORË”-EMISION PËR FËMIJË

9:30/3:30 “SPORTI NË KOSOVË 2016″

10:00/4:00 EMISION MUZIKOR-Durim Gashi

10:30/4:30 “BOTA 2016”-EMISION

11:00/5:00 FILM ARTISTIK -“MISS CONGENIALITY”

12:50/6:50 PROMO

13:00/7:00 FLASH

13:10:7:10 FILM ARTISTIK -“MISS CONGENIALITY 2”

15:10/9:10 EMISION MUZIKOR-Shqiponja Muhaxheri

15:35/9:35 EMISION MUZIKOR- Artan Bakija

16:00/10:00 “EDHE UNË JAM KOSOVË 2016” –Përmbledhja e Vitit 2016

16:30/10:30 “GËZUAR 2017 LABIA”-BLLOK MUZIKOR

17:30/11:30 EMISION MUZIKOR-Mihrije Braha

17:55/11:55 PROMO

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:25/13:25 REKLAMA

19:30/13:30  “KËNGË QYTETARE”

20:30/14:30 EMISION MUZIKOR-Fahrush Azemi

20:55/14:55 PROMO &REKLAMA

21:00/15:00 “OP MAMA PARTY 2017”

00:00/18:00 “KOJSHIA SHOW 2017”

01:15/19:15 FILM ARTISITK-“THE SALTON SEA”

03:00/21:00 FILM ARTISTIK-  “SHOWTIME”

04:35/22:35 FILM ARTISTIK -“ABOUT SCHMIDT”

6:40/00:40 EMISION MUZIKOR-Vullnet Zhuniqi

 

E MËRKURË – 04.01.2017

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15 “TREGIMI I VJETËR” – Serial

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 SMART SHOP

10:20/4:20 “SKY DANCERS”-Serial vizatimor

11:30/5:30 “TOP HOP HITI” – Emision i drejtpërdrejtë, komunikues, argëtues dhe edukativ,ka karakter garues, merren opinionet dhe vlerësimet e shikuesve të vegjël përmes telefonatave, të cilët edhe vetë në saje të pikëve të tyre zgjedhin hitin e ditës, për të vazhduar më tej edhe garën për hit jave, muaji dhe viti

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “ÇKA KA ME HONGËR”- emision

12:20/6:20 MUZIKË

12:30/6:30 “FILM ARTISTIK”-serial

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “FILM ARTISTIK”-vazhdim

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE

14:30/8:30 MUZIKË ZBAVITËSE

15:00/9:00 FLASH

15:05/9:05 “TREGIMI I VJETËR” – Serial

16:00/10:00 FLASH

16:05/10:05 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:45/11:45 “ÇKA KA ME HONGËR”- emision

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:35/13:35 “ANIMAL ANTIC” – dokumentar për fëmijë

20:00/14:00 “KARA SEVDA”-Serial

21:30/15:30 “CLICK”-Emision debatues

23:00/17:00 “21 MINUTA”

23:30/17:30 “FLASHPOINT” – Serial

0:00/18:00 FLASH

0:05/18:05 “FLASHPOINT” –vazhdim

00:30/18:30 ”FILM ARTISTIK”

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 ”FILM ARTISTIK”

4:00/22:00 “BON BON” – magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

7:00/1:00 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

 

E ENJTE- 29.12.2016

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15 “TREGIMI I VJETËR” – Serial

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 SMART SHOP

10:20/4:20 “SKY DANCERS” – serial vizatimor

11:00/5:00 FLASH

11:05/5:05 PALETA MUZIKORE

11:30/5:30 “TOP HOP HITI” – Emision i drejtpërdrejtë, komunikues, argëtues dhe edukativ,ka karakter garues, merren opinionet dhe vlerësimet e shikuesve të vegjël përmes telefonatave, të cilët edhe vetë në saje të pikëve të tyre zgjedhin hitin e ditës, për të vazhduar më tej edhe garën për hit jave, muaji dhe viti

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “ÇKA KA ME HONGËR”- emision

12:20/6:20 BLLOK MUZIKOR

12:30/6:30 “KARA SEVDA”-Serial

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “KARA SEVDA”-vazhdim

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE

14:30/8:30 MUZIKË ZBAVITËSE

15:00/9:00 FLASH

15:05/9:05 “TREGIMI I VJETËR” – Serial

16:00/10:00 FLASH

16:05/10:05 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:45/11:45 “ÇKA KA ME HONGËR”- emision

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS

19:35/13:35 “ANIMAL ANTIC” – dokumentar për fëmijë

20:00/14:00 “KARA SEVDA”-Serial

21:30/15:30 “CLICK”-Emision debatues

23:00/17:00 “21 MINUTA”

23:30/17:30 “FLASHPOINT” – Serial

0:00/18:00 FLASH

0:05/18:05 “FLASHPOINT” –vazhdim

00:30/18:30 ”FILM ARTISTIK”

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 ”FILM ARTISTIK”

4:00/22:00 “BON BON” – magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

7:00/1:00 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit