TV Kolumna Ditore – E hënë, 29 gusht 2011

RTK për mbrëmjen e fundit të Ramazanit ka përgatitur program fetar. Subvencion fillon në ora 22:00. KTV shfaq episodin e ri të BinBir Gece para se të përmbyll javën e parë të kampionatit spanjoll me ndeshjen Barcelona – Vilarreal. RTV21 vazhdon me emisionin Kabare.

 

Top Channel shfaq filmin Two Lovers ndërsa pas lajmeve transmetohet emisioni për sportin, Procesi Sportiv. Edhe Vizion Plus ka në program film artistik, Vrasjet. Klan TV shfaq episodet e reja të serialeve, Grey’s Anatomy dhe Ris.

 

Për ngjarjet sportive, mund të mësoni më shumë në artikullin e veçantë për transmetimet sportive gjatë javës.

 

 

TV Kolumna Ditore përgatitet nga Luan Morina

 

E hënë – 29 gusht 2011

RTK

20:10 Dokumentar: Dituria e fshehur e Islamit

21:00 Program muzikor

22:00 Subvencion

23:00 Lajme

23:15 Serial: Kafeneja Jonë ep.239

 

KTV

20:00 Serial: Binbir Gece ep.156

21:00 Futboll: Barcelona – Villarreal

23:00 Interaktiv

 

RTV21

20:05 Kabare

22:00 21 Minuta

22:45 Serial: Favoritja

——————–

 

TV Klan

20:05 Serial: Grey’s Anatomy ep.75

21:00 Serial: RIS – Provat e Krimit ep.4

22:00 Lajme

22:30 Opinion

 

Top Channel

20:15 Vetëm për të qeshur

20:50 Film: Two Lovers

22:30 Lajme

23:05 Procesi Sportiv

 

Vizion Plus

19:30 Çudira shqiptare

20:00 Tereza – telenovelë

21:00 Film: Vrasjet

23:00 Lajme

 

 

Mund të ju interesoj edhe...