TV Amerikane – 7 nëntor

CBS vazhdoi të dominojë në shikueshmërinë sipas banesave dhe shikuesve në total, derisa ABC u rendit e dyta në të gjitha kategoritë tjera pos tek të rriturit 25-54 ku ndau pozitën e parë me CBS. Kjo vjen pas transmetimi të Shpërblimeve për muzikën country, CMA Awards, dhe futbollit universitar të shtunave. Futbolli profesionist në NBC përsëri ishte emisioni me më së shumti shikues para NCIS dhe Dancing with the Stars. Futbolli dominoi edhe tek demografia kryesore, 18-49 vjeç  para serialeve të CBS, The Big Bang Theory dhe Two and a Half Men.

Në kanalet kabllore, ESPN dominoi përsëri falë futbollit të së hënës e ndjekur nga USA Network e cila ka filluar të rikthej serialet origjinale.

Më poshtë do të gjeni shifrat në kategoritë kyçe për javën e kaluar 7-13 nëntor 2011 në televizionet amerikane:

-Shtëpitë:
CBS: 6.8 rating/11 share, ABC: 6.6/11, Fox: 4.6/7, NBC: 4.3/7, CW: 1.2/ 2

-Shikues në total:
CBS: 10.78 milionë, ABC: 10.32, Fox:7.78, NBC: 6.80, CW: 1.78

-Të rriturit 18-49:
Fox: 3.0 rating /8 share, ABC: 2.8/7, CBS: 2.6/7, NBC: 2.4/6, CW: 0.8/2

– Të rriturit 25-54:
ABC dhe CBS: 3.5/8, Fox: 3.3/8, NBC: 2.8/7, CW: 0.7/2

– Të rriturit 18-34:
Fox: 2.8/9, ABC: 2.1/6, NBC: 1.9/6, CBS: 1.5/5, CW: 0.8/2

Top 30 emisionet:

– Shikues në total:

Sunday Night Football: New England at NY Jets (NBC): 20.92 milionë, NCIS (CBS): 20.38, Dancing With the Stars – Monday (ABC): 18.16, The 45th Annual CMA Awards (ABC): 16.40, The Big Bang Theory (CBS): 15.89, NCIS: Los Angeles (CBS): 15.66, Dancing With the Stars – Tuesday (ABC): 15.07, Two dhe a Half Men (CBS): 14.71, 60 Minutes (CBS): 13.07, Mike & Molly (CBS): 11.93, Football Night in America, Part 3 (NBC): 11.82, The OT (Fox): 11.80, Unforgettable (CBS): 11.72, Rules of Engagement (CBS): 11.57, 2 Broke Girls (CBS): 11.43, Criminal Minds (CBS) dhe Once Upon a Time (ABC): 11.36 secila, Blue Bloods (CBS): 11.30, Grey’s Anatomy (ABC): 11.29, Castle (ABC): 11.07, Survivor: South Pacific (CBS): 10.80, Hawaii Five-O (CBS): 10.32, How I Met Your Mother (CBS): 10.28, The Amazing Race (CBS): 10.27, The X Factor – Wednesday (Fox): 10.25, The Good Wife (CBS): 10.24, CSI (CBS): 10.16, CSI: NY (CBS): 10.14, The X Factor – Thursday (Fox): 10.13, The Mentalist R (CBS): 10.08

– Të rriturit 18-49:

Sunday Night Football: New England at NY Jets (NBC): 8.1 rating/20 share, The Big Bang Theory (CBS): 5.3/15, Two dhe a Half Men (CBS): 5.2/12, The 45th Annual CMA Awards (ABC): 4.8/13, The OT (Fox): 4.7/13, 2 Broke Girls (CBS): 4.6/11, How I Met Your Mother (CBS): 4.4/12, Mike & Molly (CBS): 4.2/10, NCIS: 4.1/11, Grey’s Anatomy (ABC): 4.1/10, Football Night in America, Part 3 (NBC): 4.0/11, The X Factor – Wednesday (Fox): 3.8/10, Once Upon a Time (ABC): 3.8/ 9, New Girl (Fox) dhe Rules of Engagement (CBS): 3.5/ 9 secila, NCIS: Los Angeles (CBS) dhe Criminal Minds (CBS): 3.4/ 9 secila, Dancing With the Stars – Monday (ABC) dhe The Simpsons (Fox): 3.4/ 8 secila, The X Factor – Thursday (Fox): 3.3/ 9, Survivor: South Pacific (CBS): 3.2/ 9, Hawaii Five-O (CBS) dhe Glee (Fox): 3.1/ 8 secila, Family Guy (Fox): 3.1/ 7, Saturday Night Football (ABC) dhe UFC on Fox: 3.0/ 9 secila, The Office (NBC): 3.0. 8, Desperate Housewives (ABC): 3.0/ 7, Dancing With the Stars – Tuesday (ABC) dhe Private Practice (ABC): 2.8/ 7 secila, House (Fox): 2.8/ 6

Kanalet kabllore

– Shikues në total:
ESPN: 3.76 milionë, USA: 2.69, Disney Channel: 2.68, Fox News: 1.77, TBS: 1.75, History: 1.71, Nick at Nite: 1.56, ABC Family: 1.53, Adult Swim: 1.35, A&E: 1.35

– Të rriturit 18-49:
ESPN: 1.84 milionë, USA: 1.08 milionë, TBS: 972,000, FX: 841,000, ABC Family: 782,000, History: 726,000, A&E: 631,000, Food Network: 626,000, AMC: 625,000, Adult Swim: 610,000

– Të rriturit 25-54:
ESPN: 1.89 milionë, USA: 1.11 milionë, TBS: 884,000, History: 819,000, FX: 733,000, Food Network: 677,000, ABC Family: 672,000, AMC: 661,000, A&E: 659,000, Discovery: 594,000

– Të rriturit 18-34:
ESPN: 910,000, TBS: 563,000, USA: 520,000, FX: 497,000, Comed Central: 440,000, Adult Swim dhe ABC Family: 429,000 secila, Nick at Nite: 308,000, MTV: 304,000, Disney Channel: 302,000

* Numri i shikuesve tregon mesataren e shikuesve që kanë shikuar emisionin respektiv gjatë transmetimit të tij.

Rating tregon përqindjen nga totali i shikuesve potencial. Share tregon përqindjen e numrit të shikuesve të cilët kanë shikuar televizion në të njëjtën kohë të shfaqjes së emisionit, thjesht numrin e shikuesve që kanë patur televizorin dhezur në atë moment.

Të gjitha të dhënat janë shifra zyrtare të përgatitura dhe publikuara nga Nielsen Media Research.

Mund të ju interesoj edhe...