TV Amerikane – 31 tetor

Ndeshja derbi e futbollit amerikan universitar udhëhoqi CBS drejt fitores në javën e shtatë të sezonit të ri televiziv në kategoritë kryesore. Ndeshja LSU – Alabama ishte ngjarja e dytë më e shikuar në televizionet amerikane pas ndeshjes së NFL, Pittsburgh – Baltimore. Ndeshja Alabama – LSU ishte ndeshja më e shikuar nga futbolli amerikan universitar të shtunave për 22 vite që kur Notre Dame dhe Miami me 25 nëntor 1989. Alabama – LSU mblodhi 20.01 milionë shikues para ekraneve.

Fox mbajti udhëheqjen tek të rriturit 18-34 vjeç, derisa ishin dy premiera, Rock Center with Brian Williams që u rendit në pozitën e 73të të javës, derisa premierë e sezonit ishte seriali Bones që u rikthye me 10 milionë shikes.

Më poshtë do të gjeni shifrat në kategoritë kyçe për javën e kaluar 19-25 shtator 2011 në televizionet amerikane:

-Shtëpitë:
CBS: 8.0 rating/13 share, ABC: 5.2/8, Fox: 4.9/8, NBC: 4.5/7, CW: 1.1/ 2

-Shikues në total:
CBS: 12.96 milionë, Fox: 8.18, ABC:8.07, NBC: 7.17, CW: 1.70

-Të rriturit 18-49:
CBS: 3.4 rating /9 share, Fox: 3.0/8, NBC: 2.4/7, ABC: 2.2/6, CW: 0.7/2

– Të rriturit 25-54:
CBS: 4.4/11, Fox: 3.4/8, NBC: 2.9/7, ABC: 2.7/7, CW: 0.7/2

– Të rriturit 18-34:
Fox: 2.8/9, CBS: 2.3/7, NBC: 2.0/6, ABC: 1.7/5, CW: 0.7/2

Top 30 emisionet:

– Shikues në total:

Sunday Night Football: Baltimore at Pittsburgh (NBC): 22.12 milionë, Home Depot College Football: LSU at Alabama (CBS): 20.01, NCIS (CBS): 19.71, Dancing With the Stars – Monday (ABC): 16.29, The Big Bang Theory (CBS): 15.98, The OT (Fox): 15.67, NCIS: Los Angeles (CBS): 15.52, Dancing With the Stars – Tuesday (ABC): 15.45, Two dhe a Half Men (CBS): 13.90, The Mentalist (CBS): 13.66, 60 Minutes (CBS): 13.39, Modern Family (ABC): 13.37, Football Night in America, Part 3 (NBC): 13.09, Criminal Minds (CBS): 12.94, Blue Bloods (CBS): 12.73, Castle (ABC): 12.58, Survivor: South Pacific (CBS): 11.95, Rules of Engagement (CBS): 11.81, The X Factor – E mërkurë (Fox) dhe Person of Interest (CBS): 11.76 secila, The X Factor – E enjte (Fox): 11.64, Mike & Molly (CBS) dhe Once Upon a Time (ABC): 11.45 secila, Unforgettable (CBS): 11.34, 2 Broke Girls (CBS): 10.97, CSI (CBS): 10.79, Hawaii Five-O (CBS): 10.60, How I Met Your Mother (CBS): 10.49, Bones (Fox, season premiere): 10.00, Body of Proof (ABC): 9.90

– Të rriturit 18-49:

Sunday Night Football: Baltimore at Pittsburgh (NBC): 8.8 rating/22 share, Home Depot College Football: LSU at Alabama (CBS): 7.2/21, The OT (Fox): 6.1/16, Modern Family (ABC): 5.7/15, The Big Bang Theory (CBS): 5.4/16, Football Night in America, Part 3 (NBC): 4.9/12, 2 Broke Girls (CBS): 4.3/12, How I Met Your Mother (CBS): 4.2/13, The X Factor – E mërkurë (Fox): 4.0/11, NCIS (CBS): 3.9/11, The X Factor – E enjte (Fox): 3.7/11, Once Upon a Time (ABC): 3.8/ 9, The X Factor – E enjte (Fox): 3.7/11, Rules of Engagement (CBS): 3.7/10, Mike & Molly (CBS) dhe Criminal Minds (CBS): 3.7/ 9 secila, Survivor: South Pacific (CBS): 3.6/10, New Girl (Fox) dhe Grey’s Anatomy (ABC): 3.6/9 secila, NCIS: Los Angeles (CBS): 3.4/ 9, Happy Endings (ABC): 3.4/ 8, Bones (Fox, season premiere): 3.3/ 8, The Office (NBC): 3.2/ 8, Suburgatory (ABC): 3.1/ 8, Family Guy (Fox): 3.1/ 7, The Middle (ABC): 3.0/ 9, Hawaii Five-O (CBS), Glee (Fox) dhe Revenge (ABC): 3.0/ 8 secila

Kanalet kabllore

– Shikues në total:
USA: 3.14 milionë, ESPN: 2.86, Disney Channel: 2.30, Fox News: 1.93, TBS: 1.62, Nick at Nite: 1.49, ABC Family: 1.43, Adult Swim: 1.41, Syfy dhe FX: 1.40 secila

– Të rriturit 18-49:
ESPN: 1.33 milionë, USA: 1.08 milionë, TBS: 929,000, FX: 851,000, ABC Family: 713,000, AMC: 683,000, Adult Swim: 640,000, Discovery: 639,000, A&E: 635,000, Food Network: 617,000

– Të rriturit 25-54:
ESPN: 1.41 milionë, USA: 1.14 milionë, TBS: 859,000, FX: 746,000, AMC: 660,000, Syfy: 665,000, Discovery: 648,000, A&E: 641,000, Food Network: 633,000, History: 5.94,000

– Të rriturit 18-34:
ESPN: 632,000, TBS: 500,000, USA: 494,000, Adult Swim: 479,000, FX: 478,000, ABC Family: 451,000, Comedy Central: 441,000, MTV: 340,000, AMC: 328,000, Bravo: 308,000

* Numri i shikuesve tregon mesataren e shikuesve që kanë shikuar emisionin respektiv gjatë transmetimit të tij.

Rating tregon përqindjen nga totali i shikuesve potencial. Share tregon përqindjen e numrit të shikuesve të cilët kanë shikuar televizion në të njëjtën kohë të shfaqjes së emisionit, thjesht numrin e shikuesve që kanë patur televizorin dhezur në atë moment.

Të gjitha të dhënat janë shifra zyrtare të përgatitura dhe publikuara nga Nielsen Media Research.

Mund të ju interesoj edhe...