True Drama nis në 28.5 shkallë

true dramaNë satelitin Eutelsat 28A në 28.5 shkallë në Lindje ka nisur me transmetim kanali True Drama. Kanali ka zëvendësuar True Entertainment +1 dhe do të shfaq filma artistik pa pagesë.

True Drama fokusohet në dramat klasike, serialet, dhe filmat amierkan. Kanali është pjesë e CBS Media Group që në pronësi ka edhe disa kanale tjera si True Entertainment, True Movies 1 dhe 2; kanalet muzikore Bliss, Chart Show TV, Chart Show Dance, Buz Muzik, Flava, Scizz dhe The Vault; si dhe kanalet për fëmijë Kix!, Pop, Pop Girl dhe Tiny Pop.

True Drama transmeton si kanal i lirë, FTA, në satelitin Eutelsat 28A në 28.5 shkallë në Lindje në frekuencën 11307/Vertikal/SR:27500/FEC:2/3. /Telekomanda/

Mund të ju interesoj edhe...