Tring për vitin e ri

happy-2014Rubrikat e filmave në Tring Festa do të vazhdojnë edhe në ndërrimin e motmoteve. Të martën, 31 dhjetor kemi ‘çift komik’ me dyshet Vaughn-Wilson (Wedding Crashers e Internship) dhe Meet the Parents. Të mërkurën është rubrika ‘Mirësevjen 2014’ e tituj si ‘The Lone Ranger’, ‘The Amazing Spiderman’, e ‘After Earth’. Kjo rubrikë vazhdon edhe të enjten me titujt si ‘The Big Wedding’, ‘Life of Pi’, ‘Total Recall’ e ‘Now You See Me’.

 

Filmat në Tring Super

E martë, 31 dhjetor

14:15 Wedding Crashers

E mërkurë, 1 janar

00:00 Meet the Parents

02:00 The Internship

05:50 The Lone Ranger

08:20 Alice in Wonderland

12:25 Pacific Rim

14:30 The Internship

18:30 American Reunion

20:20 The Big Wedding

21:50 Total Recall

E enjte, 2 janar

00:00 After Earth

13:15 Life of Pi

21:10 Now You See Me

23:15 This is The End

01:05 After Earth

 

Tring Life

E martë, 31 dhjetor

20:50 The English Patient

E mërkurë, 1 janar

15:05 Breakfast at Tiffanys

17:00 Kate and Leopold

21:00 The King’s Speech

E enjte, 2 janar

12:40 Titanic

19:25 Up in the Air

21:20 The Young Victoria

23:05 Beginners

 

Tring Max

E martë, 31 dhjetor

21:00 Troy

E mërkurë, 1 janar

01:30 Fast and Furious 4

12:25 Inglorious Basterds

16:55 Shutter Island

21:00 The Expendables

E enjte, 2 janar

11:45 Salt

17:25 Terminator 4 – Salvation

 

Tring Fantasy

E martë, 31 dhjetor

23:20 I Am Legend

E mërkurë, 1 janar

08:35 Matrix

E enjte, 2 janar

10:05 Iron Man

23:35 X-Men: Origins

 

Mund të ju interesoj edhe...