Top 50 programet

Si çdo sezon televiziv, kritiku i televizionit dhe filmave, Luan Morina rendit programet më të mira në kanalet tona televizive. Për shkak të ndarjes së tregut televiziv, ngjashëm janë ndarë edhe renditjet me Top 50 programet në kanalet kosovare dhe Top 50 programet në kanalet shqiptare.

Arsyetimi për secilën pozitë dhe program është përmendur në artikujt origjinal ku mun ti gjeni me linqe, derisa këtu janë botuar vetëm listat e programeve. Ndjehuni të lirë të komentoni, sugjeroni, apo kritikoni këto lista.

Top 50 programet kosovare 2014-2015

Top 20 programet kosovare 2013-2014

Top 40 programet kosovare 2012-2013

Top 50 programet kosovare 2011-2012

Top 10 programet kosovare 2010-2011

Top 10 programet kosovare 2009-2010 (jozyrtar)

 

Top 20 programet shqiptare 2013-2014

Top 40 programet shqiptare 2012-2013

Top 50 programet shqiptare 2011-2012

Top 10 programet shqiptare 2010-2011