Top 10(50) programet në kanalet shqiptare për sezonin televiziv 2011-2012

Në pjesën e parë të muajit maj në Telekomanda.com kemi renditur 50 programet më të mira në kanalet kosovare. Lista është përpiluar nga kryeredaktori dhe krijuesi i Telekomanda.com, Luan Morina, kritik për TV&Film si dhe kolumnist i rregullt për televizion në gazetën Zëri.

Gjatë javës së kaluar kemi radhitur 50 programet më të mira në kanalet që transmetojnë në Shqipëri. Nga e hëna deri të enjten janë publikuar nga 10 programe duke filluar nga pozita e 50 deri në pozitën e 11. Tani është radha për 10 programet më të mira, të cilat do ti gjeni nëpër faqe një nga një deri tek programi më i mirë në pozitën e parë.

Pajtoheni me këtë listë? Ju duket e padrejtë? Keni mendime tjera? Shprehuni me anë të komenteve, në Facebook, Twitter apo edhe duke dërguar email në redaksi.

Mund të ju interesoj edhe...