Televizionet kosovare për vitin e ri

Kohavision

Edhe këtë fundvit, KTV është përkujdesur të mbulojë nevojat e secilës demografi të shikuesve. Mbrëmja e fundit e vitit fillon me muzikë nga Denik Prizreni, Dafina Zeqiri, e NRG Band për të vazhduar me programin qendror, Offchestra me që fillon në ora 22. Pas mesnate shfaqen filma artistik. E diela fillon me programin festiv për fëmijë, Kubin festiv, dhe si zakonisht përmbledhje e më të mirave të vitit nëpër fusha të ndryshme me Best of… Në mbrëmje shfaqet emisioni për sportistin më të mirë dhe muzikë deri pas mesnate kur fillojnë filmat. Të hënë shfaqen filma artistik gjatë ditës, derisa në mbrëmje shfaqen episodet festive të Express dhe Top Koha, për të vazhduar me filma pas orës 22.

 

Filmat

Arthur – E diel, 1 janar, ora 01:00

Babylon AD – E diel, 1 janar, ora 02:50

Goditje vdekjeprurëse – E diel, 1 janar, ora 04:20

A Plum Summer – E diel, 1 janar, ora 06:00

Tregimet e elefantit – E diel, 1 janar, ora 07:30

Hereafter – E diel, 1 janar, ora 23:30

Santa Claus 3 – E hënë, 2 janar, ora 06:30

Alice Upside Down – E hënë, 2 janar, ora 08:00

Man of the Year – E hënë, 2 janar, ora 16:30

Righteous Kill – E hënë, 2 janar, ora 22:00

Transsiberian- E hënë, 2 janar, ora 23:40

The Big Buck Howard – E martë, 3 janar, ora 01:30

Roja – E martë, 3 janar, ora 03:00

Ultraviolet – E martë, 3 janar, ora 04:40

Barazimi me familjen Stein – E martë, 3 janar, ora 11:00

Mashkulli i shtëpisë – E martë, 3 janar, ora 15:10

Udhëheq me ritëm – E martë, 3 janar, ora 22:15

 

 

RTK

Si zakonisht RTK do të filloj programin festiv me programin dedikuar më të vegjëlve. Më pas vjen një risi, Rock Opereta dhe çerek ore në ora 22 fillon program festiv i vitit të ri. Pas mesnate si çdo natë të festës do të transmetohen filma artistik që krahasuar me vitin e kaluar janë një nivel më të lartë. Në mbrëmjen e parë të vitit 2012 RTK do të sjell programe të veçanta si Unplugged dhe 777 fyejt e Shaqës, e Sofrat. Në ora 23:40 do të shfaqet Oxygen-i festiv deri në mëngjesin e të hënës. Të hënën në mbrëmje shfaqet Kafeneja Jonë festive dhe Milioneri festiv. Pas mesnate fillon maratona filmike, ndërsa në pasditen e të hënës shfaqen mbi 2 orë emisione muzikore të të gjitha zhanreve.

 

Filmat

The Heartbreak Kid – E diel, 1 janar, ora 02:00

Iron Man – E diel, 1 janar, ora 03:55

Paris, Je t’Aime – E diel, 1 janar, ora 05:55

Kung Fu Panda – E diel, 1 janar, ora 08:00

Shrek The Third – E diel, 1 janar, ora 13:45

The Spiderwick Chronicles – E diel, 1 janar, ora 16:10

Shooter – E hënë, 2 janar, ora 03:35

Transformers – E hënë, 2 janar, ora 05:40

Rugrats Go Wild – E hënë, 2 janar, ora 07:00

Bee Movie – E hënë, 2 janar, ora 12:15

Eagle Eye – E martë, 3 janar, ora 00:40

13 – E martë, 3 janar, ora 02:30

Ghost Town – E martë, 3 janar, ora 04:05

Cloverfield – E martë, 3 janar, ora 23:30

Wrong Turn At Tahoe – E mërkurë, 4 janar, ora 00:50

Tropic Thunder – E merkurë, 4 janar, ora 02:20

In The Land of Women – E merkurë, 4 janar, ora 03:55

 

RTV21

Në mbrëmjen e fundit të vitit, RTV21 sjell Grand Kabaren me mysafirë special që do të transmetohet deri pas mesnate. E viti i ri në RTV21 do të filloj me muzikë popullore dhe folklorike. Mbrëmja e parë e vitit 2012 i dedikohet emisionit Thirrja e Artë, derisa pas orës 23 në program vjen Fehi’s Show festiv. Në mbrëmjen e 2 janarit, radha është për emisionin e Labit, Op op, ndërsa më 3 janara rikthehet Grand Kabare.

 

Filmat

Black Book – E diel, 1 janar, ora 04:00

Stone Council – E diel, 1 janar, ora 05:30

Air Buddies – E diel, 1 janar, ora 10:15

Ella Enchanted – E diel, 1 janar, ora 11:30

The Expendables – E hënë, 2 janar, ora 03:00

Game of Death – E hënë, 2 janar, ora 04:30

Neverwas – E hënë, 2 janar, ora 09:00

The Brothers Grimm – E hënë, 2 janar, ora 10:30

Mothman Prophecies – E hënë, 2 janar, ora 14:00

The Whistleblowers – E martë, 3 janar, ora 01:00

Head in the Clouds – E martë, 3 janar, ora 02:30

The Poet – E martë, 3 janar, ora 04:00

Alone in the Dark – E martë, 3 janar, ora 05:30

Relative Strangers – E martë, 3 janar, ora 09:00

Dirty Dancing: Havana Nights – E martë, 3 janar, ora 10:30

Barrie’s Neverland – E martë, 3 janar, ora 16:05

Autumn in New York – E mërkurë, 4 janar, ora 00:40

Crimson River 2 – E mërkurë, 4 janar, ora 02:00

The I Inside – E mërkurë, 4 janar, ora 03:30

A Different Loyalty – E mërkurë, 4 janar, ora 05:00

 

 

Mund të ju interesoj edhe...