Tag: Netflix

Është shfaqur premierë traileri i për serilain e radhës të Netflix të bazuar në botën e super-heronjve të Marvel.

Miliarderi Danny Rand (Finn Jones) kthehet në Nju Jork pas mungesës prej katër viteve. Ai menjëherë provon të lidhet me të kaluarën e familjes së tij. Që në fillim nis luftën ndaj krimit dhe korrupsionit duke përdorur mjeshtërinë e kung-fu, dhe aftësinë për të përdorur fuqinë e Grushtit të Hekurt.

Seriali shfaqet premierë me datë 17 mars.

 

Read Full Article

SVOD shërbimi Netflix ka nisur lokalizimin në Ballkan.

Gjuha e parë që do të jetë në dispozicion për abonentët e kësaj platforme është kroatishtja. Tashmë përdoruesit e Netflix në Kroaci mund të ndjekin filmin ‘Mean Streets’ dhe serialin komedi ‘Fuller House’ me titra në kroatisht.

Netflix është në dispozicion edhe për abonentët në Kosovë dhe Shqipëri, por akoma pa titra në shqip.

Read Full Article

 

Seriali i ri i Star Trek do të shfaqet ekskluzivisht në Netflix vetëm 24 orë pas debutimit në televizionet amerikane. Seriali do të shfaqet në 188 vende të botës, përfshirë edhe Kosovën dhe Shqipërinë.

Në Netflix pos serialit të ri do të jenë edhe të gjitha seritë e vjetra, si dhe filmat të universit Star Trek.

Star Trek kthehet në televizion në janar të vitit 2017 derisa xhirimet nisin në shtator të këtij viti.

Read Full Article