Tag: la liga

Përdoruesit e Facebook në Spanjë, tash e tutje do të mund të ndjekin nga një ndeshje për javë direkt në rrjetin shoqëror Facebook.

Që nga e premtja e kaluar, ndeshjet e të premtave të cilat transmetohen në kanalin e lirë tokësor Gol Television, do të jenë gratis edhe për përdoruesit e rrjeteve shoqërore.

Ndeshja e parë, ndërmjet Betisit dhe Granadasë e transmetuar në llogarinë zyrtare të La Ligas në Facebook kishte joshur mbi 400 mijë vizitorë unik.

Read Full Article