Sportamerica HD fiton licencë

sportdigitalKanali sportiv gjerman, sportdigital do të nis kanalin dedikuar fansave të sporteve amerikane Sportamerica HD, pasi ky i fundit fitoi licencë dhjetë vjeçare.

Sportamerica do të provoj të mbuloj në tërësi mungesën që do të lë largimi i ESPN America që do të mbyll transmetimet në Evropë me 31 korrik. Kanali i ri do të jetë pjesë e operatorëve kabllor, satelitor, dhe IPTV në Gjermani, Austri dhe Zvicër. Do të nis transmetimin me 1 gusht për të siguruar tranzicion të lehtë nga ESPN America që përfundon një ditë më herët.

Pos këtij kanali me licencë janë pajisur edhe kanali për të rinj – Joiz, dhe radioja sportive Sport1.fm që do të transmetoj ndeshjet e Bundesligës në internet nga sezoni i ardhshëm. /Telekomanda/

Mund të ju interesoj edhe...