Sezoni i dytë i You’re The Worst në Fox

you're the worstChris Geere dhe Aya Cash kthehen me rrëfimet e tyre bizare të sezonit të dytë në kanalin Fox.

Seriali You’re the Worst i FX, do të shfaqet çdo ditë pune pesë minuta para mesnate në kanalin Fox duke nisur nga data 23 mars.

Tregimit vazhdojnë ti bashkangjiten edhe karakteret e Egdarit dhe Lindsay.

Mund të ju interesoj edhe...