brooklyn-nine-nine

Seriale n’TV – E mërkurë, 23 nëntor 2016

brooklyn-nine-nine

Mbrëmë ka debutuar sezoni i dytë i Team Ninja Warrior. Në episodin e ri të The Flash, Killer Frost ka nisur të shfaqet, derisa Caitlin kërkon Dr. Alkiminë, kidnapon Julian, dhe lufton edhe me Flash edhe Vibe.

Tek episodi i ri i Brooklyn Nine-Nine, Jake provon të impresionoj babanë e Amyt për Ditën e Falënderimeve. Viv provon të zbut tensionin ndërmjet Katie dhe nënës së saj, përsëri për festën e Ditës së Falënderimeve, që është temë edhe tek komedia New Girl.

This Is Us, Teen Wolf, e Shooter, të gjitha vijnë me episode të reja që mund ti gjeni sot.

Mund të ju interesoj edhe...