Seriale amerikane në MRT

Televizioni maqedonas përgatitet furishëm për sezonin vjeshtor. Siç lajmëron TV Paket, MRT ka përgatitur një grumbull serialesh amerikane për të sjell falas tek shikuesit maqedon.

Pas njoftimit për nisjen e tri versioneve të serialit CSI – CSI – CSI Miami, CSI New York, dhe CSI Las Vegas; pritet të vijnë edhe Spartacus, Gossip Girl, dhe Supernatural.

Titujt e ri që ka paralajmëruar televizioni maqedonas janë The Mentalist dhe Fringe. Të gjitha këto seriale pritet të nisin në shtator të këtij viti.

TV Paket njofton që mund të vijnë edhe dy seriale të reja, dhe njëra ndër to pritet të jetë The Vampire Diaries.

Mund të ju interesoj edhe...