Rubikon Ekskluziv në Jordani

rubikon-adriatik-kelmendi-2012E merkura EXTRA EXCLUSIVE – RUBIKON ne JORDANI:

Per here te pare ne mediat televizive shqiptare interviste e gjate e nje nga shefat e Vellazerise Myslimane ne Lindje te Mesme –
Sheikh HAMZA MANSOUR nga Fronti i Aksionit Islamik
&
MOHAMMAD MOMANI – Minister i Medias dhe Komunikimit/Zedhenes i Qeverise jordaneze

– Per cka vertet po luftohet ne Siri dhe kush do te ngadhenjeje ne fund?
– Per cfare rregullimesh shteterore angazhohet Vellazeria Myslimane?
– Cila eshte zgjidhja per ceshtjen izraelito-palestineze?
– Si e vleresojne rolin e SHBA-se ne politiken globale?
– Çka do te thote per Vellazerine Myslimane shpallja si e jashteligjshme e partise ne Egjipt?
– Cila eshte gjendja e Islamit sot ne bote?
– Pse grupet si Al Qaeda dhe Al Shabaab po ia japin namin e zi Islamit?
– A ka edhe shtete terroriste?
– Si e vlereson Vellazeria Myslimane intervenimin e SHBA-se dhe vendeve te NATO-s per te shpetuar nje vend me shumice myslimane si Kosova?

&

– A po e rrezikon Jordanine kriza e Sirise?
– Si po ndikon ne jeten ne Jordani numri prej 1.3 milione refugjateve siriane?
– A do te kete Pranvere Arabe edhe ne Jordani?
– Cila eshte liria e shprehjes ne vend?
– Cilat jane pervojat e “stories se suksesit” te Kosoves, te cilat do te deshironte t’i aplikonte ministri ne Jordani?
– Pse ministrit Momani i pelqen Islami evropian i Kosoves?

Per keto dhe shume me teper, te merkuren, ekskluzivisht ne Rubikon.
(KTV 20:00, ARTA 22:00) /Rubikon në KTV/

Mund të ju interesoj edhe...