RTV21 për vitin e ri

Në mbrëmjen e fundit të vitit, RTV21 sjell Grand Kabaren me mysafirë special që do të transmetohet deri pas mesnate. E viti i ri në RTV21 do të filloj me muzikë popullore dhe folklorike. Mbrëmja e parë e vitit 2012 i dedikohet emisionit Thirrja e Artë, derisa pas orës 23 në program vjen Fehi’s Show festiv. Në mbrëmjen e 2 janarit, radha është për emisionin e Labit, Op op, ndërsa më 3 janar rikthehet Grand Kabare.

 

Florin Kelmendit dhe kastit të rregullt në Kabaren festive i bashkohen disa emra të njohur të shoubizit kosovar. Sinan Vllasaliu, Big Mama, Ermal Fejzullahu do të bëjnë edhe më festive Grand Kabaren.

Të dielën shfaqet edicioni festiv i Diçka po zihet, gjithashtu me mysafirë të veçantë, ndërsa më në fund vjen edhe muzikali Hakerat, që shfaqet të dielën pasdite në ora 16:30.
Thirrja e Artë festive do të zgjas tre orë, ndërsa më pas vjen emisioni muzikor me Visar Pejën. Fehi’s Show fillon në ora 23:30 që në mesin e mysafirëve për edicionin festiv ka emrat më të njohur në skenën sportive kosovare.

Të hënën mëngjesi fillon me muzikë popullore nga Artan Bakija e Alban Shehu për të vazhduar me Ylmize Tafallarin, Besiana Mehmetin dhe Shkodranin. Pasdite shfaqet Rendez-Vous festov e më pas dhe emision muzikor me Selami Kolonjën. Edi Furra është në program në ora 20:15, para se të filloj programi festiv i Labit, Bardh e Kuq.

 

RTV21 është përkujdesur të sjell edhe një koleksion të filmave shumë të mirë, duke u ngjitur në një shkallë edhe më të lartë se viteve të kaluara. The Expendables, The Brothers Grimm,  Game of Dead, Autumn in New York, janë filma jashtëzakonisht të mirë që garantojnë argëtim maksimal.

 

Programi festiv s’do të mungoj as në RTV21 Junior, ku do të ketë filma artistik special për vitin e ri.

 

Filmat

Black Book – E diel, 1 janar, ora 04:00

Stone Council – E diel, 1 janar, ora 05:30

Air Buddies – E diel, 1 janar, ora 10:15

Ella Enchanted – E diel, 1 janar, ora 11:30

The Expendables – E hënë, 2 janar, ora 03:00

Game of Death – E hënë, 2 janar, ora 04:30

Neverwas – E hënë, 2 janar, ora 09:00

The Brothers Grimm – E hënë, 2 janar, ora 10:30

Mothman Prophecies – E hënë, 2 janar, ora 14:00

The Whistleblowers – E martë, 3 janar, ora 01:00

Head in the Clouds – E martë, 3 janar, ora 02:30

The Poet – E martë, 3 janar, ora 04:00

Alone in the Dark – E martë, 3 janar, ora 05:30

Relative Strangers – E martë, 3 janar, ora 09:00

Dirty Dancing: Havana Nights – E martë, 3 janar, ora 10:30

Barrie’s Neverland – E martë, 3 janar, ora 16:05

Autumn in New York – E mërkurë, 4 janar, ora 00:40

Crimson River 2 – E mërkurë, 4 janar, ora 02:00

The I Inside – E mërkurë, 4 janar, ora 03:30

A Different Loyalty – E mërkurë, 4 janar, ora 05:00

 

Skema e plotë e RTV21

 

E shtunë 31.12.2011

 

07:00  Flash

07:20  Programi i mëngjesit

“Për ditë të mbarë”

08:00  Flash

08:15  Programi i mëngjesit

“Për ditë të mbarë”

09:00  Flash

09:05  Smart shop

09:10  “Edhe unë jam Kosovë”

Trajtohet gjendja sociale

e familjeve kosovare

09:30  21 Petale – emision për fëmijë

10:00  Flash

10:05  Smart shop

10:30  Serial – “Gymysh”

11:00  Flash

11:05  Serial –  “Gymysh” – (vazhdim)

11:30  Serial – “Gymysh”

12:00  Flash

12:05  Gymysh(Vazhdim)

13:00  Flash

13:05  Standardi Ynë

13:35  Serial-“Ezel”

14:00  Flash

14:05  Serial-“Ezel”-Vazhdim

14:50  Smart Shop

15:00  Flash

15:10  Serial-“Grandi Domani”

16:00  Flash

16:05  Smart Shop

16:10  Rendez Vous

Kronika nga vendi dhe bota,

mysafirë në studio

18:00  VOA

18:30 Reklama

18:35 Ditari

19:15 Reklama

19:30 Thirrja e Artë

20:30  Programi Festiv i Vitit te Ri-GRAND KABARE

00:30  Programi Festiv-Muzikë Popullore & Folklor

04:00  Film Artistik

„Black Book“

05:30  Film Artistik

„Stone Council“

 

 

E diel  01.01.2012

 

 

07:00  Muzike popullore-Programi me Folklor

10:15   Film Artistik

“Air Buddies”

11:30  Film Artistik

„Ella Enchanted“

13:00   Flash

13:30   Diçka po Zihet-Programi Festiv

15:30   Emision Muzikor-Muhamet Sejdiu & Jeton Cermjani

16:00   Emision Muzikor-Sofra-Xhevahirët

16:30   Mjuzikli per Fëmijë-Hakerat

18:00   VOA

18:45   Ditari

19:30   Thirrja e Artë-Paralajmërimi

20:00   THIRRJA E ARTË

23:15   Emision Muzikor-Visar Peja

23:30   FEHI’S SHOW

01:30   Këngë Zbavitëse

02:30   Emision Muzikor-Enkelejda & Hysniu

03:00   Film Artistik

„The Expandables“

04:30   Film Artistik

„Game of Death“

06:00   Pentagrami

06:30   Emision muzikor -Ylli Dema

 

E hënë 02.01.2012

 

07:05 Muzikë Popullore-Artan Bakija

07:30 Muzikë Popullore-Alban Shehu

08:00 Emision muzikor-Ylmize Tafallari

08:40 Emision muzikor-Besiana Mehmeti& Shkodrani

09:00   Film Artistik

“Neverwas”

10:30     Film Artistik

“The brothers Greem”

12:00     Flash

12:15   Muzikë Qytetare-Programi Festiv

13:15   Muzikë Popullore-Vëllezërit Krasniqi

14:00   Film Artistik

“Mothman Profecies”

15:30   RANDES VOUS-Programi Festiv

17:00    “Edhe unë jam Kosovë”

17:30    Emision muzikor-Selami Kolonja

18:00    VOA

18:45    Ditari

19:15    KOSOVA 2011

20:15    Emision muzikor- Edi Furra

21:00    BARDH E KUQ-Op op Labi-program Festiv

01:00    Film Artistik

“The Whistleblower”

02:30    Film Artistik

“Head in the Clouds”

04:00    Film Artistik

“The Poet”

05:30    Film Artistik

“Alone in the Dark”

 

 

E martë 03.01.2012

 

 

07:15  Emision muzikor-Hysni Klinaku

07:35  Emision muzikor-Fahrush Azemi

08:00  Emision muzikor-Edi Ermeni

08:30  Sporti 2011

09:00   Film Artistik

“Relative Strangers”

10:30     Film Artistik

“Dirty dansing-Havana Nights”

12:00     Flash

12:10    Muzikë Zbavitëse

13:40    Balet-Teatri Kombëtar

14:20   Programi festiv- popullore&folklor

16:05   Film Artistik

„Barrie’s Neverland“

18:00    VOA

18:45    Ditari

19:30   Bota 2011

20:10   Programi festiv i Vitit të Ri-GRAND KABARE

00:40  Film Artistik

„Autumn in New York“

02:00   Film Artistik

„Crimson river 2“

03:30   Film Artistik

„The I Inside“

05:00    Film Artistik

„A different Loyalti“

06:30   Muzikë Popullore

 

 

RTV21 Junior

 

E shtunë  –  31 dhjetor 2011

08:00 – Lajmërimi dhe muzikë

09:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

09:30 – TOP HOP HITI (festiv)

10:30 – Spote

10:40 – Santa Who  (film art.)

12:10 – Muzikë

12:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

13:00 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Yllkat” & “Ardhmëria”)

13:30 – Testamenti i vjetër   (serial)

14:20 – Muzikë

14:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

14:55 – Spot

15:00 – Elefanti Benxhamin   (serial)

15:25 – Kënga – hiti i javës

15:30 – Santa Who  (film art.)

17:30 – 21 PETALE

18:00 – TOP HOP HITI (festiv)

19:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

19:30 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Yllkat” & “Ardhmëria”)

21:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

21:30 – TOP HOP HITI (festiv)

22:30 – Spote

22:40 – Santa Who  (film art.)

00:10 – Muzikë

00:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

01:00 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Yllkat” & “Ardhmëria”)

02:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

02:20 – Muzikë

02:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

03:00 – Muzikë

03:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

03:55 – Kënga – hiti i javës

04:00 – Santa Who  (film art.)

05:30 – TOP HOP HITI (festiv)

06:30 – Muzikë

07:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

07:30 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Yllkat” & “Ardhmëria”)

 

E diel  –  01 janar 2012

08:00 – Lajmërimi me muzikë

09:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

09:30 – Muzikë

10:00 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Fatosat” & “Dielli”)

10:40 – KIDNAPIMI I BABADIMRIT

12:10 – Muzikë

12:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

13:00 – “Eni të vallëzojmë”  

13:30 – Testamenti i vjetër   (serial)

14:20 – Muzikë

14:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

14:55 – Spot

15:00 – Elefanti Benxhamin    (serial)

15:25 – Kënga – hiti i javës

15:30 – KIDNAPIMI I BABADIMRIT

17:10 – Muzikë

17:30 – “Eni të vallëzojmë”  

18:00 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Fatosat” & “Dielli”)

18:40 – Muzikë

19:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

19:30 – Muzikë

21:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

21:30 – Muzikë

22:00 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Fatosat” & “Dielli”)

22:40 – KIDNAPIMI I BABADIMRIT

00:10 – Muzikë

00:30 – Elefanti Benxhamin    (serial)

01:00 – “Eni të vallëzojmë”  

01:30 – Testamenti i vjetër   (serial)

02:20 – Muzikë

02:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

03:00 – Muzikë

03:30 – Elefanti Benxhamin    (serial)

03:55 – Kënga – hiti i javës

04:00 – KIDNAPIMI I BABADIMRIT

05:30 – “Eni të vallëzojmë”  

06:00 – “Gëzuar me dashuri”  – (“Fatosat” & “Dielli”)

06:40 – Muzikë

07:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

07:50 – Muzikë

 

E hënë –  02 janar 2012

08:00 – Roderika për ju

09:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

09:30 – Muzikë

10:00 – Gëzuar me dashuri  (“Gëzimi ynë” & “Xixëllonjat”)

10:40 – HAKERAT – Mjuzikëll

12:10 – Muzikë

12:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

13:00 – Muzikë

13:30 – Testamenti i vjetër   (serial)

14:20 – Muzikë

14:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

14:55 – Spot

15:00 – Elefanti Benxhamin   (serial)

15:25 – Kënga – hiti i javës

15:30 – HAKERAT – Mjuzikëll

16.50 – Muzikë

17:30 – Roderika për ju

18:00 – Gëzuar me dashuri  (“Gëzimi ynë” & “Xixëllonjat”)

18:40 – Muzikë

19:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

19:30 – Muzike

21:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

21:30 – Muzikë

22:00 – Gëzuar me dashuri  (“Gëzimi ynë” & “Xixëllonjat”)

22:40 – HAKERAT – Mjuzikëll

00:10 – Muzikë

00:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

01:00 – Roderika për ju

01:30 – Testamenti i vjetër   (serial))

02:20 – Muzikë

02:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

03:00 – Muzikë

03:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

03:55 – Kënga – hiti i javës

04:00 – HAKERAT – Mjuzikëll

05:30 – Roderika për ju

06:00 – Gëzuar me dashuri  (“Gëzimi ynë” & “Xixëllonjat”)

06:40 – Muzikë

07:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

07:50 – Muzikë

 

E martë –  03 janar 2012

08:00 – “Eni të vallëzojmë”

09:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

09:30 – Muzikë

10:00 – “Sherri i vogël” – Pëllumb Hajdari

10:30 – Spote

10:40 – Qeni Badi, kampion i botës  (film art.)

12:10 – Muzikë

12:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

13:00 – “Eni të vallëzojmë”

13:30 – Testamenti i vjetër   (serial)

14:20 – Muzikë

14:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

14:55 – Spot

15:00 – Elefanti Benxhamin   (serial)

15:25 – Kënga – hiti i javës

15:30 – Qeni Badi, kampion i botës  (film art.)

17:10 – Muzikë

17:30 –  “Sherri i vogël” – Pëllumb Hajdari

18:00 – Magjistari   (serial)

18:30 – “Eni të vallëzojmë”

19:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

19:30 – Muzikë

20:00 – Libri i madh i natyrës    (serial)

20:20 – Muzikë

22:00 – Magjistari   (serial)

22:30 – Spote

22:40 – Qeni Badi, kampion i botës  (film art.)

00:10 – Muzikë

00:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

01:00 –  “Sherri i vogël” – Pëllumb Hajdari

01:30 – Testamenti i vjetër   (serial)

02:20 – Muzikë

02:30 – Libri i madh i natyrës    (serial)

03:00 – “Eni të vallëzojmë”

03:30 – Elefanti Benxhamin   (serial)

03:55 – Kënga – hiti i javës

04:00 – Qeni Badi, kampion i botës  (film art.)

05:30 –  “Sherri i vogël” – Pëllumb Hajdari

06:00 – Magjistari   (serial)

06:30 – Muzikë

07:00 – Testamenti i vjetër   (serial)

07:50 – Muzikë

 

 

RTV21 Mix

E SHTUNË:31.12.2011

12:00-Programi I Mëngjesit

13:30-Heronjtë e Shqipërisë

14:00- TOJOTA

14:30-Dicka po Zihet

15:25-Dokumentar (DESTINACION)

16:25 JUST FOR LAUGH

17:30-Relax

18:45-PROMO

19:10-Dokumentar(KALIFORNIA)

20:05-1kafe me Labin e re

00:05-Programi I Mëngjesit

01:30- Heronjtë e Shqipërisë

02:00- TOJOTA

02:30- Dicka po Zihet

03:25- Dokumentar(DESTINACION)

04:25- JUST FOR LAUGH

05:30- Relax

07:10-Dokumentar(KALIFORNIA)

08:05-1kafe me Labin e re

12:00-Programi I mëngjezit

 

E DIEL:01.01.2012

12:00-Programi I mëngjesit

13:30-Dokumentar

14:00-Promocioni I RTV 21,21 Plus dhe 21 Junior

14:05- STANDARDI YNË

14:35-Shkrimtarët e mëdhenjë

15:05-RANDEVU

16:35-Dokumentar

17:00-Fehi’s Show

18:00-PROMO

18:05-Qytetet e Botës

19:00-Me shqiptarët në Turqi

19:30-Cimerat

20:00-TOJOTA

20:30-SY MË SY

21:00-HERONJTË E SHQIPËRISË

21:30-Dokumentar (American experience)

22:30- JUST FOR LAUGH

23:10-JET SET

00:00-Programi I mëngjesit

01:30 –DOKUMENTAR

02:05-  STANDARDI YNË

02:35- Shkrimtarët e Mëdhenjë

03:05- RANDEVU

04:30-Dokumentar

05:00- Fehi’s Show

06:00- PROMO

06:05- Qytetet e BOTËS

07:00- Me shqiptarët në Turqi

07:30-Cimerat

08:00-TOJOTA

08:30- Sy më Sy

09:00- Heronjtë e Shqipërisë

09:30-Dokumentar(American Experience)

10:30-JUST FOR LAUGH

11:10-JET SET

12:00-Programi I Mëngjezit

 

E HËNË:02.01.2012

12:00-Programi I Mëngjesit

13:30-RELAX

15:05-Dokumentar-(DESTINACION)

16:05 1Kafe me Labin e re

20:10-Dokumentar-ZHAK KUSTO

21:00-Bon Bon

23:00-21 Drejtperdrejt

23:30-Dokumentar

00:00-Programi I Mëngjesit

01:30- Relax

03:05- Dokumentar-(DESTINACION)

04:05- 1 Kafe me Labin e re

08:10- Dokumentar-ZHAK KUSTO

09:00-Bon Bon

11:00-21 Drejtpërdrejt

11:30-Dokumentar

 

 

E MARTË:03.02.2012

12:00-Programi I Mëngjesit

13:30- 2 me 1

15:00-JET SET

15:45-Trashëgimia jonë

16:00-Dokumentar (American Experience)

17:00-JUST FOR LAUGH

18:10-Dokumentar (DESTINACION)

19:00-Cimerat

19:30-Edhe unë jam Kosovë

20:00-Qytetet  e botës

21:00-Bon Bon

23:00-21 Drejtpërdrejt

23:30-Dokumentar

00:00-Programi I Mëngjesit

01:30- 2 me 1

03:00- JET SET

03:45- Trashëgimia Jonë

04:00- Dokumentar

05:00-JUST FOR LAUGH

06:10- Dokumentar(Destinacion)

07:00- Cimerat

07:30-Edhe unë jam Kosovë

20:00- Qytetet  e botës

09:00-Bon Bon

11:00-21 Drejtpërdrejt

11:30-Dokumentar

 

Mund të ju interesoj edhe...