Rinovohet Little Big Shots

little-big-shots-renewed.jpg

Little Big Shots është rinovuar për sezonin e dytë nga kanali NBC.

Talent shou për fëmijë nën udhëheqjen e Steve Harvey që ka pasur premierën të dielën, ka siguruar sezonin e dytë menjëherë të nesërmen.

Episodi i parë kishte një shikueshmëri prej 14.8 milionë vetave dhe një rejting 2.8 në demografinë kryesore.

Mund të ju interesoj edhe...