Rinovime në Cartoon Network

steven universe uncle grandpaTelevizioni i fëmijëve, Cartoon Network ka rinovuar dy seriale.

Steven Universe dhe Uncle Grandpa do të kthehet për një sezon shtesë.

Më herët Cartoon Network kishte rinovuar Adventure Time, Clarence, The Amazing World of Gumball, dhe Regular Show.

Cartoon Network është pjesë e ofertës së kabllorëve Kujtesa dhe Ipko.

Mund të ju interesoj edhe...