Rikthehet ‘Rubikon’

rubikon 12Për vitin e 12të, Adriatik Kelmendi dhe ‘Rubikon’ kthehen për të intervestuar dhe debatuar temat më aktuale në jetën kosovare dhe ndërkombëtare.

Mysafire e parë në sezonin e dymbëdhjetë sonte është mbesa e Faik Mehmet Konicës, Randa Al Azem Konica.

Rubikon shfaqet nga e marta deri të enjten në ora 20:15 në Kohavision.

Mund të ju interesoj edhe...