Rikthehet Erika

being-ericaAventura e terapisë me lëvizje nëpër kohë vazhdon. Kësaj radhe Erika zbulon që ajo është vetëm një nga pacientet e Dr. Tomit, dhe që nëse dëshiron të ndihmoj veten duhet të ndihmojë edhe të tjerët.

Sezoni i tretë i ‘Being Erica’, nga data 16 shtator 2013, çdo të hënë në ora 21:50 në Fox Life.

 

Mund të ju interesoj edhe...