Rikthehen ‘The Powerpuff Girls’

powerpuff_girls_dance_pantsedFilmi i vizatuar për fëmijë, ‘The Powerpuff Girls’ do të rikthehet me episode të reja në Cartoon Network në vitin 2016.

Konfirmimi vjen nga vet kanali. Seriali së pari kishte debutuar në vitin 1998 dhe ishte krijuar nga Craig McCracken.

Gjatë 78 episodeve, filmi i vizatuar kishte qenë i nominuar për dy Emmy, derisa në vitin 2003 ishte shfaqur filmi artistik.

Mund të ju interesoj edhe...