RAI sjell dramën me Jean Reno

Televizioni publik italian RAI do të sjell në ekran dramën proceduriale policore ‘Jo’ me aktorin e njohur francez Jean Reno në rolin kryesor.

Seriali është krijuar nga producenti Rene Balcer (Law&Order), fitues i çmimeve Emmy. Reno portretizon karakterin e Jo St-Clair, një detektiv veteran në njësinë elite të Parisit, Criminal Brigade, e cila merret me çështjet më të vështira të vrasjeve. Në rolet tjera vijnë Jill Hennessy (Crossing Jordan), Tom Austen (The Borigas) dhe Heida Reed.

Sezoni i parë ka tetë episode 60 minutëshe derisa pritet të transmetohet në pjesën e dytë të këtij sezoni televiziv.

Mund të ju interesoj edhe...