o sa mire

O Sa Mirë – Episodi 86

o sa mire

Mbrëmë në kanalin Kohavision ka vazhduar sezoni i gjashtë i serialit ‘O Sa mirë.’ Episodi i radhës vazhdon me kontestimin e pronës së fakultetit dhe rekrutimin e studentëve e stafit. Edhe në këtë episod prezent janë Stupcat.

Episodin e plotë mund ta shihni në kanalin zyrtar në YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=k7jJmJZTK8o

Mund të ju interesoj edhe...