Next dhe Ora 5PM në Vizion Plus

Vizion Plus freskon transmetimin e pasdites. Nga e hëna, 18 tetor 2010, në Vizion Plus do të fillojnë të transmetohen dy emisione të reja. Në ora 4 pasdite, do të transmetohet emisioni Next që i dedikohet shikueshmërisë së re. Ndër prezantuesit e të rinjve në emision do të jetë edhe këngëtarja Orinda Huta. Ndërsa më pas në ora 5 pasdite, do të filloj të transmetohet emisioni Ora 5 PM. Prezantuese e emisionit do të jetë Anila Çela.

Mund të ju interesoj edhe...

2 thoughts on “Next dhe Ora 5PM në Vizion Plus

  • pershendetje a mund te shohe emisjonin ku te ftuar ishin pjestar te familjes Boletini

  • Pershendetje Era,
    Ne nuk kemi te drejtat per kete emisione per te futur ndonje video te ketij emisioni ne ueb-faqen tone. Por, te sugjerojme te vizitosh ueb-faqen zyrtare te emisionit Ora5PM dhe aty mund te kerkosh videot ne arkive. Ne nuk ia dolem te gjenim ndonje video, por ia vlen te provosh dhe te kontaktosh me ata.
    Linku ne vazhdim te dergon tek faqja zyrtare e Ora5PM http://www.vizionplus.tv/new_web/Program.aspx?3628
    Telekomanda

Comments are closed.