netflix

Netflix edhe kroatisht

SVOD shërbimi Netflix ka nisur lokalizimin në Ballkan.

Gjuha e parë që do të jetë në dispozicion për abonentët e kësaj platforme është kroatishtja. Tashmë përdoruesit e Netflix në Kroaci mund të ndjekin filmin ‘Mean Streets’ dhe serialin komedi ‘Fuller House’ me titra në kroatisht.

Netflix është në dispozicion edhe për abonentët në Kosovë dhe Shqipëri, por akoma pa titra në shqip.

Mund të ju interesoj edhe...