Neil Patrick Harris do të moderoj Emmy-t përsëri

neil-patrick-harrisAktori Neil Patrick Harris do të udhëheq shoun e shpërndarjes së çmimeve të 65ta Emmy që do të transmetohen me datë 22 shtator në kanalin CBS.

Pak ditë më parë, Harris u konfirmua edhe si moderator për çmimet Tony që shfaqen të dielën e ardhshme. Për herë të parë ai kishte moderuar këto dy ngjarje në vitin 2009.

“S’mund të jem më i nderuar dhe ngazëllyer për udhëheqjen e çmimeve Emmy. Dhe çfarë kohë e përkryer për konfirmim, do të bëj të njëjtën skript si tek Tony,” tha Harris.

Mund të ju interesoj edhe...