Në Fox Life nis ‘Project Runaway’

Nga sot në ora 20:55 në kanalin kabllor Fox Life mund të ndiqni sezonin e pestë të reality-show, ‘Project Runaway.’

Nën udhëheqjen e supermodeles Heidi Klum, dhe me emra ekspertësh mode si Tim Gunn, Nina Garcia dhe Michael Cors, ‘Project Runaway’ do të provoj të gjej kreatorin më të mirë të veshjeve në SHBA.

Emisioni do të transmetohet të premteve në ora 20:55 me reprizën të hënën në ora 13:05 dhe të shtunën në ora 19:00.

Mund të ju interesoj edhe...