NBA vazhdon në Canal+

nba-canal+Liga më e fortë e basketbollit në botë, NBA, do të vazhdojë të transmetohet në kanalin spanjoll, Canal+.

Canal+ ka pasur të drejtat për ligën NBA që nga viti 1995 dhe marrëveshja e re siguron të drejtat edhe për disa vite shtesë.

Sipas marrëveshjes së re, Canal+ do të transmetoj mesatarisht nga një ndeshje për natë gjatë sezonit të rregullt, si dhe do të mbuloj përfundimtaret gjerësisht në kanalet Canal+, Canal+Deportes, dhe kanal Canal+HD. /Telekomanda/

Mund të ju interesoj edhe...