Na ishte një herë në Fox Life

once upon a timeSeriali për botën e magjishme të karaktereve përrallore ‘Once Upon a Time’ kthehet premierë regjionale në kanalin Fox Life.

Seriali me Ginniffer Goodwin dhe Jennifer Morrison në rolet kryesore, sjell Emma Swan tani me anën e saj të errët të ngujuar në botën e magjishme, e pafuqishme ndaj marrëveshjeve të liga të lidhura.

Sezoni i pestë i Once Upon a Time shfaqet premierë regjionale në Fox Life çdo të merkurë në ora 22:00 duke nisur nga data 23 mars 2016.

Mund të ju interesoj edhe...