Më të mirët e 2012

Më të mirët e 2012 – Mendimi juaj ka rëndësi

Portali i vetëm televiziv në gjuhën shqipe, Telekomanda.com këtë vit ka vendosur të shkoj një hap para dhe si zakonisht të vazhdoj me risitë që sjell në tregun shqiptar. Për herë të parë, vizitorët e uebfaqes tonë do të kenë mundësinë të zgjedhin më të mirët e vitit.

Janë tri kategori të udhëhequra nga kategoria për televizionin. Në këtë kategori ju do të mund të votoni për programet më të mira dhe kanalet e operatorët kabllor/satelitor/IPTV më të mirë. Kategoria e filmit dhe muzikës janë më të reduktuara dhe përfshihen simbolikisht në këtë vlerësim vjetor.

Janë dy periudha votimi. E para nis të hënën me 3 dhjetor dhe përfundon të premten me 7 dhjetor. Gjatë kësaj periudhe ju jeni të lirë të nominoni çfarëdo alternative në të gjitha kategoritë. Nga data 9 dhjetor deri më datën 23 dhjetor ju do të mund të votoni për alternativat e paracaktuara që vijnë si rezultat i votës tuaj në periudhën e parë. Alternativat do të jenë nga 3 deri në 6 sosh në çdo kategori varësisht prej popullaritetit të kategorisë.

Në listën e të nominuarve regjistrohen vetëm programet, titujt e filmave, serialeve etj që kanë qenë aktive apo janë shfaqur për herë të parë nga data 1 janar deri më datë 1 dhjetor 2012. Kjo është mënyra e vetme dhe më e besueshme për të shprehur mendimin tuaj, andaj ju ftojmë të ndani pak kohë për të shprehur mendimin tuaj aty ku vlerësohet më së larti.

Vërejtje: Në rrethin e parë të nominimeve jeni të lirë të nominoni çfarëdo akti që mendoni se meriton të renditet në kategorinë e caktuar. Mund të nominoni vetëm në një kategori dhe alternativa të pakufizuara. Mënyra e nominimit bëhet duke komentuar në këtë artikull në faqet Telekomanda.com, Televizioni.al, Shqipmedia.com, dhe Facebook-faqen Media&Televizioni Sondazhe, në rrjetet shoqërore në Facebook, Tumblr, dhe me replikë në Twitter. Gjithashtu mund të shkruani email në telekomanda@gmail.com, info@telekomanda.com, info@televizioni.al dhe 2012@telekomanda.com

Gjithashtu për shkak se tregu televiziv kontrollohet nga tre autoritete të ndara, KKRT në Shqipëri, KPM në Kosovë, dhe Autoriteti Maqedonas për Media në Maqedoni, në kategori të caktuara si programet, kanalet kombëtare, platformat kabllore mund të votoni ndaras për vendin të cilit i takoni.

Mënyra më e lehtë për të votuar është të kopjoni listën nga këtu dhe të shtoni nominimet poshtë kategorisë së caktuar. Ndjehuni të lirë ta shpërndani.

Ky projekt i Telekomandas përkrahet nga portali më i madh shqip në Maqedoni, Shqipmedia.com dhe Facebook faqja informative më e madhe në Shqipëri, Media&Televizioni Sondazhe.

 

 

Televizioni

Programet

Seriali televiziv vendor më i mirë

Aktori më i mirë në serial televiziv vendore

Aktorja më e mirë në serial televiziv vendore

 

Seriali televiziv i huaj më i mirë

Aktori më i mirë në serial televiziv të huaj

Aktorja më e mirë në serial televiziv të huaj

 

Seriali televiziv turk më i mirë

Aktori më i mirë në serial televiziv turk

Aktorja më e mirë në serial televiziv turk

 

Telenovela më e mirë

Aktori më i mirë në telenovelë

Aktorja më e mirë në telenovelë

 

Shou më i mirë informativ

Moderatori më i mirë në shou informativ

 

Edicioni më i mirë i lajmeve

Moderatori/ja më e mirë në edicion lajmesh

 

Programi më i mirë kulturor

Moderatori/ja më e mirë në program kulturor

 

Talk-Show më i mirë ditor

Moderatori/ja më e mirë në talk-show ditor

 

Programi më i mirë i mëngjesit

Moderatori/ja më e mirë në program të mëngjesit

 

Reality-show më i mirë

Moderatori/ja më e mirë në reality show

Garuesi/ja më e mirë në reality show

 

Talent-show më i mirë

Moderatori/ja më e mirë në talent-show

Garuesi/ja më e mirë në talent-show

 

Talk-show më i mirë i mbrëmjes

Moderatori/ja më e mirë në talk-show të natës

 

Programi muzikor më i mirë

Moderatori/ja më e mirë në program muzikor

 

Programi më i mirë për fëmijë

Moderatori/ja më e mirë në program për fëmijë

 

Programi më i mirë dokumentar

Moderatori/ja më e mirë në program për fëmijë

 

Kanalet

Kanali më i mirë kolazh

Kanali më i mirë filmik

Kanali më i mirë sportiv

Kanali më i mirë muzikor

Kanali më i mirë lifestyle

Kanali më i mirë dokumentar

Kanali më i mirë për fëmijë

Kanali më i mirë kabllor

Kanali më i mirë satelitor

 

Platforma më e mirë satelitore

Platforma më e mirë kabllore

Platforma më e mirë IPTV

 

 

Film

Filmi më i mirë në TV

Filmi më i mirë i vitit

Aktori më i mirë i vitit

Aktorja më e mirë e vitit

 

Filmi më i mirë shqiptar në TV

Filmi më i mirë shqiptar i vitit

Aktori më i mirë shqiptar i vitit

Aktorja më e mirë e shqiptare e vitit

 

Muzikë

Kënga më e mirë shqipe

Këngëtari më i mirë shqiptar

Këngëtarja më e mirë shqiptare

Bendi më i mirë shqiptar

Kënga më e mirë e huaj

Këngëtari më i mirë i huaj

Këngëtarja më e mirë e huaj

Bendi më i mirë i huaj

 

 

Mund të ju interesoj edhe...