Luxe TV tani FTA

luxe tvKanali lifestlye Luxe.tv tani shfaqet si kanal i pakoduar në satelitin Eutelsat 9A në 9 shkallë në Lindje. Luxe.tv HD transmeton në parametrat 12092/H/27500 nga ku deri tani ka emituar si kanal i mbyllur në Viaccess. Frëngjishtja, anglishtja, gjermanishtja, rusishtja, dhe spanjishtja janë gjuhët në të cilat mund të dëgjohet ky kanal.

Mund të ju interesoj edhe...