LO Vankuver 2010 edhe në internet

Të gjithë kosovarët mund të përcjellin ngjarjet e fundit nga Vankuveri drejtpërdrejt dhe në mënyrë legale edhe në internet. EBU-ja të gjithë vendeve anëtare të saja, përfshirë edhe Kosovën dhe Shqipërinë u mundëson transmetimet e drejtpërdrejta në gjashtë feed (kanale me material të papërpunuar) dhe një kanal informativ 24 orësh me lajme nga Vankuveri. Të gjitha këto mund ti gjeni në uebfaqen zyrtare www.eurovisionsports.tv/olympics. E vetmja gjë që ju duhet është një lidhje e mirë internet. Kjo është hera e dytë pas transmetimeve nga Lojërat Olimpike Verore më 2008, që EBU bë një transmetim të tillë.

Mund të ju interesoj edhe...