‘Lara’ në ekspansion global

Seriali kroat, ‘Larin izbor’ (Zgjedhja e Laras) ka siguruar transmetim edhe në disa vende të ish-BRSS-së dhe Lindjes së Afërt.

Seriali që ka dominuar në tregjet televizive ballkanike si Maqedoni, Bullgari, Rumani, Serbi, e Bosnjë e Hercegovinë është transmetuar edhe në vendet e Evropës Qendrore si Slloveni, Çeki e Sllovaki. Seriali ka siguruar transmetim në 19 vende anembanë botës e së shpejti do të jetë në dispozicion edhe për shikuesit në Irak, Azerbajxhan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Katar, Kuvajt, Taxhikistan, Uzbekistan, Bahrejn dhe Kazakistan.

Mund të ju interesoj edhe...