Kohavision për vitin e ri

happy-2014Pos përmbledhjeve të zakonshme sportive, KTV sjell edhe shumë programe festive për teleshikuesit kosovar.

Nata e fundit e dhjetorit do të mbyllet me koncertin e Genc Salihut dhe me edicionin festiv të Oxygenit, për të vazhduar me filma artistik pas mesnate. Programi i fëmijëve është me 1 janar në 17 dhe 2 janar në 9. Ndërkohë Gena’s Show, Latino Band, e Elina Duni Quartet do të përshkruajnë natën e parë të vitit të ri pas Express Shopping.

Të enjten në mbrëmje vjen 038 Festive, Top Koha Festive, e KTV Frymë.

Skemën e plotë festive të Kohavision e gjeni tek TV Programi në Telekomanda.

Mund të ju interesoj edhe...