Klan TV për vitin e ri

happy-2014A sa bukur! – është programi qendror në Klan TV dhe Klan Kosova i përgatitur nga Ermal Mamaqi. Orët e para të vitit 2014 përshkruhen nga filmat, derisa nata e parë nga Telebingo Shqiptare. A sa bukur përsëritet të nesërmen, ndërkohë Kënga Magjike 2013 vjen më 2 janar para Cabaret.

Skemën e plotë festive të Klan TV e gjeni tek TV Programi në Telekomanda.

Mund të ju interesoj edhe...