‘KC Undercover’ në Disney XD

KC-undercoverKC Cooper është një gjimanziste dhe një gjeni matematike e cila zbulon që prindërit e saj janë spiun. Pas kësaj, atyre nuk u mbetet gjë tjetër pos të angazhojnë edhe të bijën në misionet e tyre. Fal ndihmës nga Erni dhe Xhudi, Kuper arrit të balancoj jetën e saj të përditshme me detyrat prej spiune.

‘K.C. Undercover’ shfaqet çdo ditë pune nga data 12 tetor, në ora 16:25 në kanalin Disney XD.

Nëse dëshironi ti shihni programet e Disney XD në kabllorin tuaj, njoftojeni që përfaqësues për Kosovë është kompania Telekomanda (+37745628180)

Mund të ju interesoj edhe...