Jehonë Ferati largohet nga Oxygen

Bashkëmoderatorja e Besim Dinës në emisionin argëtues, Oxygen, Jehonë Ferati do të rikthehet në televizionin Klan Kosova. Pas një viti të kaluar në Oxygen, ajo ka njoftuar që po largohet nga ky emision me falënderime dhe e kënaqur me eksperiencën që ka pasur në këtë projekt. Në profilin e saj në Facebook ajo ka falënderuar stafin e Oxygen, dhe gjithashtu ka njoftuar që së shpejti do të vjen me emisionin e saj në televizionin kabllor, Klan Kosova.

Mund të ju interesoj edhe...

2 thoughts on “Jehonë Ferati largohet nga Oxygen

  • Kudo qe te shkosh je 1-sh,ska moderatore me kreative dhe e dashur per shikuesit…

  • Je mahnitese e e dukuar ,e embel,e zonja,fytyre e lumtur dhe e dashur je me e veçnta ne shume TV-brenda dhe jashte Kosoves..perkon me stil te moderatoreve nderkombetare.

Comments are closed.