‘Homeland’ me adaptim korean

South Korea: Photocall for "Shark" in SeoulVersioni origjinal i serialit ‘Homeland’ nga kompania izraelite Keshet Media Group do të ketë adaptimin e parë aziatik.

Seriali do të adaptohet për televizionin jugkorean derisa tema e serialit do të jetë konflikti ndërmjet dy Koreve. Në rol kryesor vjen aktori Kim Nam-gil i cili së shpejti do të shihet në filmin ‘Pirates: The Bandit Goes to the Sea’.

Që nga debutimi ‘Prisoners of War’ është adaptuar në më shumë se 20 vende përfshirë Rusinë, Turqinë, Brazilin, dhe SHBA-të.

Mund të ju interesoj edhe...