HBO rinovon me Gervais

Seriali i animuar The Ricky Gervais Show do të rikthehet për sezonin e tretë në kanalin kabllor me parapagim HBO. Seriali animacion i bazuar në podkastin me të njëjtin emër ku Ricky Gervais diskuton për shumë gjëra në mënyrë satirike me dy kolegët e tij. Seriali ka patur sukses të madh në dy vitet e fundit. Më parë Gervais ka krijuar seriale si The Office dhe Extras që kanë patur suksese të mëdha si në SHBA ashtu edhe në Mbretërinë e Bashkuar.

Mund të ju interesoj edhe...