‘Hannibal’ vjen në Mediaset

Hannibal - Season 1Kompania Gaumont International Television ka siguruar shpërndarjen e dy nga tri serialet e saja kryesore.

‘Hannibal’ do të transmetohet nga Mediaset në Itali dhe Televisa në Meksikë. Ndërkohë Tele Munchen Group ka siguruar të drejtat për serialin ‘Hemlock Grove’ në Gjermani.

Seriali i NBC-së, ‘Hannibal’ sjell Mads Mikkelsen në roli ne të famshmit Dr. Hanibal Lekter. Sezoni i parë prej 13 episodeve është mbyllur në qershor, derisa kthehet në vitin 2014.

‘Hemlock Grove’ është transmetuar në Netflix. Gjithashtu një serial horror, ndjek ngjarjet në një qytet të vogël në Pensilvani, bazuar në librin me të njëjtin emër të Brain McGreevy. Gjithashtu kthehet për sezonin e dytë prej 10 episodeve dikur në vitin 2014. /Telekomanda/

Mund të ju interesoj edhe...