Gëzuar Vitin e Ri 2011

Të gjithë atyre që shikojnë TV dhe lexojnë Telekomandan u urojmë një vit të ri përplot me shëndet të mirë, punë të mbarë dhe suksese në jetën tuaj. Këtë vit Telekomanda ka hyrë në vitin e katërt të veprimit të saj dhe ju falenderojmë nga zemra që keni qëndruar me ne.

Telekomanda

Mund të ju interesoj edhe...