fluturim-ne-fund-te-botes

Fluturim në fund të botës në BBC Earth

fluturim-ne-fund-te-botes

Arthur Williams do të fluturoj në disa nga vendet më të largëta dhe më spektakulare të planetit tonë. Në këto vende, e vetmja mënyrë e arritjes është me anë të aeroplanit.

Episodi i parë e dërgon Arthurin në viset më të larta të Nepalit. Në episodin e radhës ai udhëton në Australi dhe Papua ku takon nja dy veta që udhëheqin një fermë të madhësisë së Uellsit; për të vazhduar në xhunglat e Indonezisë. Dhe episodi i fundit e dërgon Arthurin në egërsinë e pazbutur të Kanadasë.

‘Fluturimi në fund të botës’ shfaqet çdo të hënë në ora 22:00 në BBC Earth.

Për të pasur Food Network në ofertën e kabllorit apo IPTV operatorit tuaj, kontaktoni në kanalet@telekomanda.com

Mund të ju interesoj edhe...