Ferencvaros – Partizani ne TVSH

partizaniKanali kombetar shqiptar, TVSH do te transmetoj ndeshjen e pare te rrethit te dyte te kualifikimeve per Ligen e Kampionve ndermjet Ferencvarosit dhe Partizanit te Tiranes.

Ndeshja nis ne ora 20:00, dhe do te transmetohet ne sinjalin tokesor te TVSH-se. Nuk ka konfirmimi se ku do te shfaqet ne satelit.

Mund të ju interesoj edhe...