Fadili fitues në “Shpija e Kosovës”

Përfundoj spektakli shumë i shikuar në Kosovë dhe rajon, “Shpija e Kosovës”, ku fitues i 24 mijë eurove doli Fadil Dini me një përqindje të madhe të votave prej 49,13%.

Tani pritet të fillojë edhe “VIP Shpija e Kosovës”. Ky reality-show pritet të fillojë më 1 prill.

Të konfirmuar si pjesëmarrës në këtë reality-show janë: Big Mama, Stupcat e Fatos Kryeziu. Pritet që ky spektakël të jetë shumë interesant, pasi jeta e banorëve të famshëm të Kosovës do të shpaloset e tëra për një muaj.

Çmimi i madh i “VIP Shpija e Kosovës” thuhet të jetë 50 mijë euro dhe këto para do të shkojnë për bamirësi.

/Shqipmedia/

Mund të ju interesoj edhe...