Europa League në KTV

Nga kjo e enjte KTV sjell garën e Europa League në futboll tek teleshikuesit kosovar. Është hera e parë në Kosovë që kjo garë transmetohet në kanalet kombëtare. Ndeshjet do të transmetohen çdo të enjte në ora 19 dhe 21:05, në KTV dhe në kanalin kabllor Arta. Transmetimet e para do të fillojnë nga kjo e enjte derisa për ndeshjet që do të mund të ndiqni do të mësoni me kohë në Telekomanda.

Mund të ju interesoj edhe...