ESPN HD kalon 2 milionë abonent

Kanali ESPN America në definicionin e lartë HD tani gjen vend në ekranet e më shumë se 2 milionë banesave në mbarë Evropën. Në 18 muajt e fundit kanali ka arritur të penetroj në tregje mbarë evropiane dhe të jetë pjesë e dhjetëra platformave kabllore dhe satelitore në mbarë Evropën. Më shumë se 80% e produksioneve të këtij kanali janë në dispozicion në cilësin HD. Kanali ofron sportet më cilësore amerikane me transmetimet nga ligat NFL (futboll amerikan), MLB (bejsboll), NCAA (sportet universitare në futboll amerikan, basketboll, etj).

Mund të ju interesoj edhe...